

Tajemství řezníka Krkovičky
Suroviny
- 4 plátky vepřového masa (já měla plec)
- 2 Hermelíny (rozpůlené)
- 100 g šunky
- sůl
- pepř
- chilli
- hořčice
Postup přípravy receptu
Plátky vepřového si naklepeme, okořeníme, potřeme hořčicí. Dáme na ně plátek šunky, půlku hermelínu a další plátek šunky. Zabalíme. Smažíme na rozpáleném oleji, dokud maso nezměkne.
Poznámka od kuchařky
I když nerada musela jsem maso svázat nití,měla jsem malé plátky masa.Jinak by mělo jít zklepnout,sepnout párátkem nebo jehlou :))
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Tajemství řezníka Krkovičky
-
děkuji
-
Príma bašta
-
Iljusa: Už jsem do té mé mlsné papuly strkal vše možné i nemožné, ale hermelín mě ještě nenapadl,a to ho mám rád! Dávám bodík!!!
-
-
děkuji
-
chutné závitky řezníka Krkovičky
-
Bude to jistě dobré
-
Šárko, tak o by mi hodně chunalo, takové kombinace maso+sýr jsou moc dobrý a nemuselo by to být špatné i se syrečkama
Dávám ti 5.bod -