Tajemství řezníka Krkovičky

Lilith-Isa Kuchařka: Lilith-Isa

Pro začátečníky 9 názorů

Suroviny

4 plátky vepřového masa (já měla plec)
2 Hermelíny (rozpůlené)
100 g šunky
sůl
pepř
chilli
hořčice
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky vepřového si naklepeme, okořeníme, potřeme hořčicí. Dáme na ně plátek šunky, půlku hermelínu a další plátek šunky. Zabalíme. Smažíme na rozpáleném oleji, dokud maso nezměkne.

Poznámka

I když nerada musela jsem maso svázat nití,měla jsem malé plátky masa.Jinak by mělo jít zklepnout,sepnout párátkem nebo jehlou :))

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tajemství řezníka Krkovičky

Tématické fráze: řízky řezníka krkovičky řeznik recepty pro řezníky bašta z krkovičky vše pro řezníky recpty všecno co mám ráda kureci rizky reznika krkovicky rizky od reznika krkovicky postavička řezníka recept od rezniku maso reznika krkovicky řízek řezníka krkovičky recpty z krkovičky řízky z krkovicky od řezníka dobré řízky od řezníka recept řízek řezníka krkovičky řízky řezníka krkovičky recept krkovice recepty recepty z krkovice veprové maso od řeznika

Zapomněl/a jsem heslo