Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 815 kJ / 4 019 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 44,33 g | 
| Tuky | 259,78 g | 
| Vláknina | 33,50 g | 
| Cholesterol | 1,43 g | 
| Sodík | 328 mg | 
| Sůl | 0,63 g | 
| Sacharidy | 359,14 g | 
Postup přípravy
Po vychladnutí vymiešame so zmäknutým maslom hladký krém. Krok 3: Čistú utierku (bez aviváže!) namočíme do studenej vody, dobre vyžmýkame, prestrieme na dosku a rovnomerne na ňu roztlačíme gaštanovú masu do obdĺžnika na hrúbku asi 0,5 cm. Určite sa dá použiť aj potravinárska fólia. Krok 4: Nanesieme krém a pomocou utierky zrolujeme, opatrne preložíme na podnos a dáme do chladničky stuhnúť. Podávame so šľahačkou.
Zveřejněno 14. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kaštanová roláda od baronky Lili
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5kN
Moje poznámka
					
				
Kaštanová roláda od baronky Lili
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5kN
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 42 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 10 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 11 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 15 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 45 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kuchyně lidlu recepty cukrárna, 
						
						
							kaštanové jazýčky, 
						
						
							rolada gastanova, 
						
						
							kaštanové pyré recept, 
						
						
							recepty z kaštanového pyré, 
						
						
							kaštanový krém do rolády, 
						
						
							gastanova rolada nepecena, 
						
						
							gastanova rolada, 
						
						
							rolada s kastanovym pyre, 
						
						
							ořechova rolada s rumom, 
						
						
							roláda s kaštanovým krémem, 
						
						
							edita chrenkova, 
						
						
							gaštanové pyré  recepty, 
						
						
							recepty karonky, 
						
						
							kaštanové máslo balené, 
						
						
							gaštanový jazýček, 
						
						
							nepečená kaštanová roláda, 
						
						
							lili recepty, 
						
						
							madarský rolada, 
						
						
							gaštanov rolada
						
					
						Suroviny:
						
							pyré kaštanové, 
						
						
							máslo, 
						
						
							rum, 
						
						
							vejce, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							čokoláda hořká, 
						
						
							máslo
						
					
	
			
	
	
Komentáře (41)
(Ja som v uplynulých dňoch vyhodila pyré, zabudnuté v mrazničke. Nasyslila som pred Vianocami.)
To je mužská "logika" pod heslem muj talíř,muj dum,moje žena!
Moje ........ dopiš si,ale moc to asi neobohatíš.
Ale nakukovat přes rameno a říkat to vypadá dobře ,to bys mohla uvařit,upéct atd....
Treba to roztlačiť vidličkou,ale nemusíš šľahať.Na to krém. Zdvihni alobal prehoď cez krém aj s pyré, a druhú stranu tiež.Prelož aj s alobalom na kovový tác a šup do mrazáku. Kovový je lepší,lebo je lepší vodič! V mrazáku minimálne dve hodiny.
Dneska jsem koupila pyré přesně jsem to chtéla opsat,ale někdo mě už předběhl.
U nás sa predáva maďarský výrobok - gesztenyepüré.(gaštan=gesztenye=kaštan) Po rozmrazení ho možno použiť na kopu lahôdok. Najjednoduchší (najčastejší a báječný) spôsob konzumácie - cez lis na zemiaky pretláčame "červíčky" pyré, na to kopec šľahačky. Ale pravej vyšľahanej, žiadne spraye.
Skvelé sú "jazýčky" z pyré, poliate čokoládou a rôzne nepečené múčniky z neho, počula som aj o palacinkách plnených krémom z pyré a pod.
Môžem pohľadať aj ďalšie recepty, ale nemám odskúšané. Táto roláda sa mi zdá jednoduchá a dobrá, pyré poznám a krém nad parou robievam.
A vďaka za záujem i body!
A kaštanové pyré se šlehačkou taková dobrota ne,tím škudlí!
Koupit,udělat,spapat !!!
Je v něm rumová příchuť ,takže s rumem trošku šetřete ,aby to nebylo zase jako opilej Ferda.
Moje tchýně jako čistokrevná mesaliance maďarky a rakušanky to dělávala. Použila mírně olejem natřený alobal a pak to nechala v alobalu i ztuhnout v lednici .Pomalu a opatrně sundala alobal a papalo se !
Petro, teď ho mají v Lidlu, v mrazících pultech, je balené jako např. máslo.