Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 783 kJ / 426 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,76 g |
| Tuky | 15,68 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 227 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 43,40 g |
Postup přípravy
Podáváme se zeleninovým salátem nebo nakládanou zeleninou.
Zveřejněno 16. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy se špenátovými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOV5
Moje poznámka
Býčí žlázy se špenátovými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOV5
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 2 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 12 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 14 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 14 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 15 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 15 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 16 hodinami
Tématické fráze:
byči žlazy,
byci zlazy recepty,
byči zlazy recept,
příprava býčí žlázy,
hrubá příprava býčích žláz,
recept na býčí žlázy,
byci oci jidlo,
recepty býčí žlázy na smetaně,
byčí žlázy a jejich příprava,
apetit- býčí žlázy recept,
recepty býčí žlázy zapečené,
smažené kravské vemínko,
býčí žlázy apetit,
recepty býčí žlázy,
recepty - špenátovými noky,
byčí žlázy medailonky recepty
Suroviny:
býčí žláza,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
tuk na smažení,
špenát,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
strouhaný muškátový oříšek,
mouka hrubá
Komentáře (12)
Jo a ke kuřecímu plátku na přírodno by nočky taky určitě šly
ale jinak na oko to vypadá jak kuřecí plátek...mnoo...ode dneška každou kuřecí kozenku raději důůůkladně zkontroluju