Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 248 kJ / 1 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,36 g |
Tuky | 47,57 g |
Vláknina | 12,18 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 327,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zázračná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBlW
Moje poznámka
Zázračná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBlW
Nejnovější recepty
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno před 9 hodinami
Masová klubíčka
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky k vínu a pivu
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houby na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Sahula před 3 hodinami
Kuličky z mletého hovězího masa
Pedros před 3 hodinami
Zapečené rolky z kotletky
Pavel13Novak před 5 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
1anoli1 před 6 hodinami
Škvarková pomazánka
Valis před 7 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Lucinka85 před 8 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
Tereziena před 8 hodinami
Karlovarské knedlíky I
klasimova před 9 hodinami
Banánový chlebíček s ořechy a zlatými rozinkami
Zuzka1023 před 10 hodinami
Tématické fráze:
babovka z domácí pekárny,
bábovka v domácí pekárně,
kynutá bábovka z domácí pekárny,
bábovka z pekárny,
zázračná buchta,
zázračné kynuté těsto,
kynutá ořechová bábovka,
babovka v pekarne,
babovka domaci pekarna,
maková bábovka z domácí pekárny,
ořechová buchta z domácí pekárny,
ořechová bábovka z domácí pekárny,
domácí bábovka,
babovka do pekárny,
citrónovo tvarohová bábovka,
pekarna babovky,
domácí pekárna bábovka,
domácí pekárna recepty bábovka,
náplň šiml,
domácí pekárna recepty babovky
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
vejce,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
Komentáře (18)
Děkuji za odpověď Dáša Blatná
Peču tak už několik let