Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 060 kJ / 1 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,34 g |
| Tuky | 99,98 g |
| Vláknina | 15,61 g |
| Cholesterol | 277 mg |
| Sodík | 419 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 58,30 g |
Postup přípravy
Vzniklou omáčkou poléváme přílohu, zvolenou dle vlastní chuti.
Zveřejněno 17. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí oháňka s česnekovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o64L
Moje poznámka
Hovězí oháňka s česnekovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o64L
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 6 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 8 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 9 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudinkový likér
Merylas před 17 minutami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 39 minutami
Segedínský guláš
LucieDos před 1 hodinou
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 1 hodinou
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 2 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 2 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 4 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí oháňka recept,
hovězí oháňka,
co je hovězí oháňka,
hovězí ohánka recepty,
ohánka,
co je oháňka,
recepty z hovězí ohánky,
hovezi ohanka co to je,
maso s česnekovým přelivem,
česnekovo špenátový přeliv top recepty,
hovězí oháňka využití,
co je to oháňka,
oháňka co to je,
oháňka co to je?,
co je to hovězí oháňka,
recept hovězí oháňka,
videorecept hovězí ohanka,
preliv na hovězího masa,
ohánka recepty,
vyvar z hovezi ohanky
Suroviny:
oháňka hovězí,
česnek,
smetana ke šlehání,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
máslo,
olej,
mouka hladká,
bujón
Komentáře (11)