Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 060 kJ / 1 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,34 g |
Tuky | 99,98 g |
Vláknina | 15,61 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 58,30 g |
Postup přípravy
Vzniklou omáčkou poléváme přílohu, zvolenou dle vlastní chuti.
Zveřejněno 17. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí oháňka s česnekovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o64L
Moje poznámka
Hovězí oháňka s česnekovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o64L
Nejnovější recepty
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červených paprik
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 9 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 9 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 14 minutami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 27 minutami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí kečup
zuzik8 před 2 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 2 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 2 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 2 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 3 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 3 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí oháňka recept,
hovězí oháňka,
co je hovězí oháňka,
hovězí ohánka recepty,
ohánka,
co je oháňka,
recepty z hovězí ohánky,
hovezi ohanka co to je,
maso s česnekovým přelivem,
česnekovo špenátový přeliv top recepty,
hovězí oháňka využití,
co je to oháňka,
oháňka co to je,
oháňka co to je?,
co je to hovězí oháňka,
recept hovězí oháňka,
videorecept hovězí ohanka,
preliv na hovězího masa,
ohánka recepty,
vyvar z hovezi ohanky
Suroviny:
oháňka hovězí,
česnek,
smetana ke šlehání,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
máslo,
olej,
mouka hladká,
bujón
Komentáře (11)