Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 701 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,87 g |
Tuky | 7,32 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 34,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: V kastrolu rozpálíme olej, osmahneme cibulku do zlatova až skoro do hněda.
Krok 2: Přidáme maso, sladkou papriku, kmín, trochu osmahneme, podlijeme troškou vody a na středním plameni dusíme 10 minut pod pokličkou.
Krok 3: Poté přidáme 2 litry vody, mrkev, brambory, petrželku, osolíme a necháme přivést k varu. Poté ztlumíme na menši plamen a vaříme 1 hodinu a půl až 2 hodiny.
Zveřejněno 1. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/515Y
Moje poznámka
Hovězí gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/515Y
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 3 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 4 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 1 hodinou
Závin tažený jablečný
Majkaa před 2 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 3 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 4 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 4 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 4 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 5 hodinami
Tématické fráze:
gulášová polévka z hovězího,
gulášova polévka recept-vareni.cz,
luxusní gulášová polévka,
gulášová polévka z hovězího masa,
gulášová s hovězím,
gulášová polévka s hovězím masem,
jaké maso na gulášovou polévku,
golášová polévka,
gulsova polevka,
gulášová polévka s mrkví,
gulašová polévka příprava,
jaké hovězí na gulášovou polévku,
hovězí polévka s bramborem,
gulášová polévka,
polévka hovězí s bramborem,
polévka gulášová,
gulasova polievka top,
golášová hovězí,
gulášová polévka z hovězího masa tpo,
luxusní gulášová polévka z hovězího
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
brambory,
mrkev,
petrželka,
kmín celý,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (13)
jenom..ty brambory bych přidala až ke konci..nedovedu si představit, jak by po dvou hodinách vaření vypadaly
Ale zemiaky dávame až vtedy, keď je mäso mäkké, za 2 hod varenia sa rozsypú.