Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 701 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,87 g |
Tuky | 7,32 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 34,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: V kastrolu rozpálíme olej, osmahneme cibulku do zlatova až skoro do hněda.
Krok 2: Přidáme maso, sladkou papriku, kmín, trochu osmahneme, podlijeme troškou vody a na středním plameni dusíme 10 minut pod pokličkou.
Krok 3: Poté přidáme 2 litry vody, mrkev, brambory, petrželku, osolíme a necháme přivést k varu. Poté ztlumíme na menši plamen a vaříme 1 hodinu a půl až 2 hodiny.
Zveřejněno 1. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/515Y
Moje poznámka
Hovězí gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/515Y
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 10 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 15 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 16 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 7 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 9 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 10 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 10 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 10 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 10 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 10 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 12 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 13 hodinami
Tématické fráze:
gulášová polévka z hovězího,
gulášova polévka recept-vareni.cz,
luxusní gulášová polévka,
gulášová polévka z hovězího masa,
gulášová s hovězím,
gulášová polévka s hovězím masem,
jaké maso na gulášovou polévku,
golášová polévka,
gulsova polevka,
gulášová polévka s mrkví,
gulašová polévka příprava,
jaké hovězí na gulášovou polévku,
hovězí polévka s bramborem,
gulášová polévka,
polévka hovězí s bramborem,
polévka gulášová,
gulasova polievka top,
golášová hovězí,
gulášová polévka z hovězího masa tpo,
luxusní gulášová polévka z hovězího
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
brambory,
mrkev,
petrželka,
kmín celý,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (13)
jenom..ty brambory bych přidala až ke konci..nedovedu si představit, jak by po dvou hodinách vaření vypadaly
Ale zemiaky dávame až vtedy, keď je mäso mäkké, za 2 hod varenia sa rozsypú.