Postup přípravy
Máslo sice vyjde dráž,ale pocit,že jsem ho dělala doma je báječný.
Zveřejněno 23. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí máslo od Moschus z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkpn
Moje poznámka
Domácí máslo od Moschus z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkpn
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 10 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 13 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 17 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 1 hodinou
Bábovka s termixem
anyge před 1 hodinou
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 3 hodinami
Americké čokoládové cookies
Theodora před 3 hodinami
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 3 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 3 hodinami
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 4 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 5 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
vyroba domaciho masla,
výroba másla,
jak vyrobit máslo,
výroba másla z domácího mléka,
výroba másla ze smetany,
domácí smetana,
jak se dělá máslo,
forma na máslo,
jak udělat máslo,
nekynuté langoše,
máselnice na výrobu másla,
formy na máslo,
jak vyrobit máslo z mléka,
jak se dělá domácí máslo,
prodej domácího másla,
máslo ze smetany,
máslo ze šlehačky,
jak si vyrobit máslo,
výroba másla z mléka,
máslo recept
Komentáře (23)
Podmáslí pak využívám při pečení místo mléka...
Smetana se může předem mírně osolit lépe pouští tekutinu. Zároveň však nevyšlehat úplně dotuha, maže se pak špatně i při pokojové teplotě.
Předpokládala jsem, že biomléko je také max.3,5%, ale z bio farem a tudíž z něj máslo nelze udělat. Pokud je však se smetanou, pak lze ze sebrané smetany máslo vyrobit.
Dobrou chuť
ďakujem za fantastický tip