Domácí "Bake rolls"
Přebytky baget nebo rohlíků můžeme použít na přípravu ochucených sucharů. Kolečka ochutíme kořením podle své fantazie a poté je pomalu sušíme v troubě do křupava. Pokud použijeme domácí pečivo, budou ještě chutnější.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí "Bake rolls"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xk4g
Moje poznámka
Domácí "Bake rolls"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xk4g
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 11 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 11 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 4 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 5 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 5 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 5 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 7 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 9 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 9 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 9 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 9 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 10 hodinami
Tématické fráze:
rohlíkové chipsy,
domácí bakerolls,
bakerolls,
domácí brambůrky v troubě,
bakerols,
domací bakerols,
bake rools,
bake,
chipsy z rohlíků,
domaci bekerools,
domaci bakerol,
rolls recept,
backe rolls,
když zbydou rohlíky,
domaci bakeroll,
domácí bacerolls,
bakerrolls,
domací bakerools,
bakerolls recept,
brambůrky z rohlíku
Komentáře (27)
Dekuji za vyborny a predevsim jednoduchy tip, kterak zuzitkovat prebytky rohliku, kterymi nas predzasobil muj drahy, kdyz spoluobcane vykoupili mouku a servat se o poslednich par kusu (a upect vlastni) s duchodcem s francouzskou holi jsem nemela odvahu. Dietka to neni, ale pochroupali jsme si u filmu k celorodinne spokojenosti.
Přemýšlela jsem i o tom, dát dohromady nějaký jednoduchý recept na rohlíky (bagety), ale už trochu ochucené v těstě...třeba sýrem. A co si budem povídat - domácí pečivo je domácí, dost jiné, lepší, než to koupené