Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosový řez s perníkovou příchutí

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 734 kJ /
4 477 kcal
Bílkoviny60,23 g
Tuky291,62 g
Vláknina20,60 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 445 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy392,69 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce vyšleháme do pěny spolu s medem. Krok 2: Poté přidáme mléko, olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva a kořením. Krok 3: Za stálého šlehání nakonec přidáme kokos. Krok 4: Hmotu rozetřeme na vymaštěný a strouhankou vysypaný plech a pečeme ve vyhřáté troubě, dle vlastních zkušeností. Krok 5: Vychladlý korpus překrojíme napůl, slepíme brusinkovou marmeládou a potřeme čokoládovou polevou. Krok 6: Nakonec ozdobíme kokosovými hoblinami a necháme v lednici pořádně ztuhnout.

Zveřejněno 30. 1. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7O3A

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7O3A

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

daniel1610:tak to asi někde byla chyba :-S....možná špatně vymíchaná vejce s medem...;-) protože tento řez jsem dělal již několikrát a vždy nakočil...;-):-K Ale jasně, že je to volba každého, zda řez upeče, nebo ne;-):-K

O víkendu jsem potřebovala upéct něco rychlého,tak jsem si vybrala Váš recept.Ale nebyla to dobrá volba.Vyšla z toho nízká placka,která se nedala překrojit,byla suchá a drolila se.Recept jsem dodržela a pekla v malém pekáčku.Byla jsem zklamaná a už to nebudu péct.:no:

Vyskúšané a zjedené:-pPrvú polovicu plechu mi zjedli synovci ešte za tepla:-Da ostatné som poctivo dojedla ja s priateľom;-)Je to moc dobré,rýchle...:yes:

Já čekám na letišti v Pardubicích. Dle domluvy možné mezipřistání v Hradci Králové :-D

:-p:-);-):yes:+12

Tak to já se taky přidám:-Dmě by taky chutnal:-p:yes:

MartaU::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobrý večer.Já bych si také dala.Můžete to šoupnout do letadla,které staví v Mošnově.Já si to tam vyzvednu a pak ještě dodatečně poděkuji.Jinak určitě o víkendu udělám.Už nyní mám na to chut.Předem díky.Čekám v letištní hale.

rebeka:Ty se stav taky...a bodík jsem si chytla :-D:-D:-D

Zdenka1:Zdeni klidně se stav....ještě je schovaný v lednici :yes:

Dooga:ano-já mám skleničky 200ml - ty mám extra jen na pečení ;-)

Vyskúšam:-pvyzerá moc dobre a pritom jednoducho;-)

i já tohle můžu:-p:-p Hani.. tak co s tím budeš dělat:-?:-?:-D:-D
asi nic, coo:-?:-//:-D:-D
ale já ti posílám bod... chyť si ho;-):-D:-D

srettka::-D:-DZ těch Tvých komentíků se jednou fakt picnu;-):-D:-D
Hančí moc hezký řez:-K+6:yes::-p

To taky muzu:-p a s brusnickama:-p a cekunduladou:-p:yes:

Tématické fráze:
rychly kokosovy pernik, neco dobreho z kokosu, kokosové hobliny, recept na kokosový řez, co rychlého upect, kokosove hobliny recepty, kokosový olej do perníku, jak upéct něco rychlého a dobrého, upéct něco rychlého, kolosovy pernik, koláč kokosové hobliny, kokosový řez

Suroviny:
vejce, med, mléko, olej, mouka hladká, kokos strouhaný, prášek do pečiva, koření do perníku, marmeláda brusinková, poleva čokoládová, hobliny kokosové

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu