Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 469 kJ / 2 024 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 322,54 g |
| Tuky | 68,65 g |
| Vláknina | 7,74 g |
| Cholesterol | 630 mg |
| Sodík | 8,71 g |
| Sůl | 21,60 g |
| Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Podáváme s brambory, bramborovým nebo houskovým knedlíkem a zelím.
Zveřejněno 8. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládaná vepřová pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgyN
Moje poznámka
Nakládaná vepřová pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgyN
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 2 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší marokánky
Lada008 před 36 minutami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 1 hodinou
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 1 hodinou
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 1 hodinou
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 3 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 4 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 5 hodinami
Tématické fráze:
nakladani masa na peceni,
nakládání masa,
nakladana veprova panenka,
vepřová pečeně recepty pro začátečníky,
nakládání veproveho masa,
nakládané vepřové maso,
nakladaná vepřová žebra,
nakladaná panenka,
nakládání masa před pečením,
veprová pečene,
vepřová pečeně s kostí,
nakládaná masa,
nakládaná panenka recepty,
vepřová pečeně recepty,
veprova pecene bez kosti,
nakladani veprove panenky,
nakládání vepřového masa na pečení,
vepřová panenka nakládaná,
nakladane maso na peceni,
lák na nakládání masa
Suroviny:
pečeně vepřová,
sůl,
estragon,
česnek,
cibule,
bobkový list,
pepř,
mouka,
kosti vepřové
Komentáře (3)