Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 495 kJ / 3 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,16 g |
Tuky | 170,92 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 425,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLYR
Moje poznámka
Bábovka...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLYR
Nejnovější recepty
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 4 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 12 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 5 minutami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 36 minutami
Kváskové housky, rohlíky, pečivo
Zorrolady před 2 hodinami
Cuketová polévka krémová
Bretik před 2 hodinami
Kvašená cuketa
Bretik před 2 hodinami
Zapékaná cuketa na plech
Bretik před 2 hodinami
Rychlý cuketový guláš
Bretik před 2 hodinami
Zadělávaná cuketa s koprem
Bretik před 2 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Bretik před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Martivac před 2 hodinami
Tématické fráze:
bábovka,
bábovka recept,
pečená bábovka,
recepty na moučníky,
pečená bábovka recept,
moucniky recepty,
recept pečení bábovky,
recept na pečení babovky,
postup při pečení bábovky,
babovka peceni,
recept bábovka,
pecene babovky,
recept na bábovku,
bábovka z kandovaného ovoce,
pečení babovka,
top recepty bábovka rozinky,
top recepty bábovky,
recept babovka mixer,
postup jak pect babovku,
postup pečeni babovky
Suroviny:
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
olej,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
mléko,
kakao,
rozinky,
ořechy,
kokos strouhaný,
čokoláda,
ovoce kandované
Komentáře (3)