Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 550 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,39 g |
Tuky | 8,72 g |
Vláknina | 24,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 310,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rX9B
Moje poznámka
Chléb z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rX9B
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 10 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 31 minutami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 39 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 2 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 8 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 10 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Tématické fráze:
pečení chleba v remosce,
chleba v remosce,
chléb v remosce,
domácí chleba z remosky,
domácí chleba z remosky,
domácí chléb z remosky,
domácí chleba v remosce,
chleba pečený v remosce,
chleba pečený v remosce,
remosky,
domácí chléb pečený v remosce,
pečení domácího chleba v remosce,
stará remoska recepty,
chleb pečený v remosce,
domácí chléb v remosce,
remoska recepty,
domáci chleba do remosky,
recepty pro remosku,
remoska malá,
jak upect chleba v remosce
Suroviny:
voda,
cukr,
kmín celý,
sůl,
ocet,
mouka celozrnná žitná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí,
Komentáře (52)
Podle "vlastní" vypilované receptury a postupu peču už druhým rokem (od 11. 2021
Kynu po kile v ošatkách www.morex.cz/kategorie/ovalne-osatky/?page=1&rowfilter=true&&search=&prop=50L0000101:40X0000101
Mám starožitné remosky, tak jsem toto zkusil...
Kilo vykynutého těsta jsem po prohnětení rozdělil napůl, a nechal znovu vykynout na papíru v rem. miskách.
Přiklopil rozpáleným tělesem a pekl jsem 40 minut
Produkt byl OK, skoro podle mých představ, střídy v bochníčcích moc nebylo
Příště zkusím péci déle
maris:díky
http://www.toprecepty.cz/recept/3528-korpus---babo...
cathleen: no nic.. příště zvýším gramáž a bude to OK.. ale chuťově.. je výborný
Nevěděla jsem, že máš tu velikou remosku - řekla bych ti totéž, co maris. Ale - chlebík je moc hezký a že je placatější?
To, že je chlebík nižší, beru jako jediné, malinké, nutné mínus chlebíka z remosky. Ale chleba to je, chutná jako chleba a kůrku měl snad ještě lepší, než některý chlebík z trouby.
Merylas: nááhodou - slyším to ráda
příště udělám z dvojité dávky a bude tak akorát
Irrena: Irísku, ale mrkni na komentíky, lze upéci i v troubě
rebeka: Nadi,ten Tvůj vypadá hezky
nevydržela jsem, a pekla už včera v podvečer.. čtvrtku zblajzla jsem hned.. ještě byl vlahý
ale já ti to říkala
no, posuď sama.. jestli nabudeš dojmu, že mé foto odradí případné zájemce o realizaci tohoto chlebíku, písni, já foto metelesku smáznu
a děkuji za recept
btw...co ste mali debatu s maris...ja mam tiez z toho strach, ci to nebude prilis nizke....neroztecie sa to cesto po celej sirke remosky...ja mam tu velikansku...