Suroviny
Porce: 4 i víc
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 032 kJ / 964 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,27 g |
| Tuky | 86,96 g |
| Vláknina | 14,10 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 29,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevné hovězí srdíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rXgL
Moje poznámka
Barevné hovězí srdíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rXgL
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 16 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 17 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 19 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 20 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové řezy
janatka před 9 minutami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 59 minutami
Medovníkové koule
evik_svistik před 1 hodinou
Kokosky
veveruska73 před 9 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 10 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 12 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 12 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 12 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 12 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí srdíčko,
hovězí srdíčko recepty,
recepty hovězí srdíčko,
hovězí srdíčka,
hovězí srdíčko recept,
hovězí srdíčko na slanině,
recept z hoveziho srdíčka,
recept hovezí srdíčko,
hovvězí srdíčko na paprice,
srdicko na slanine,
hovězí srdce,
recept na hovezi srdíčka,
hovězí srdíčka na štávě,
hovězí srdce recepty obrázky,
recepty srdičko,
srdicko z rajcatek,
recept na hovezi sdicko,
bramborovy gulas ze srdickama,
barevná kuřecí srdíčka,
hovězí guláš se srdičkama
Suroviny:
srdce hovězí,
špek uzený,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
rajče cherry,
žampiony sterilované,
cibule,
saturejka,
mouka hladká,
vývar hovězí,
olej,
sůl
Komentáře (10)
já hovězí srdce snad nikdy nedělala