Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 529 kJ / 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,23 g |
Tuky | 5,66 g |
Vláknina | 1,64 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 14,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlzK
Moje poznámka
Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlzK
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 59 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
hořčičná omáčka ke steakům,
hořčičná omáčka ke steaku,
hořčičná omáčka,
steak s hořčičnou omáčkou,
kuřecí steak s hořčičnou omáčkou,
horticna omacka,
omacky ke steaku,
horčičná omacka na steak,
omáčka ke steaku,
hovězí steak s hořčičnou omáčkou,
steak v horcicne omáčce,
hořčicová omáčka na steaky,
horčicová omáčka na steak,
omáčky ke steakům,
omacka na steak,
vepřový steak s hořčičnou omáčkou,
tepla horcicna omacka,
kureci steak s horcici,
veprovy steak s hořčičná omáčka,
hořčičná omáčka na steaky
Suroviny:
steak kuřecí,
brambory,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
olej olivový,
šťáva z kuřecího výpeku,
mouka polohrubá,
sůl,
hořčice dijonská,
smetana na vaření,
pórek
Komentáře (11)
Moc pekna fotka, zajmavy a nenarocny recept. Dnes to bude nase vecere, jen porek vynecham..to by mi syn nejedl
Talire taky nahrivam,zapnu el. troubu na 50stupnu,ohrev horem i spodem ..vlozim talire a za chvili vyndavam -nekdy tak udrzuji teply obed kdyz se kluci zpozdi.
Dekuji za recept!!
Díky za bezva tip na nahřívání talířů