Pikantní býčí žlázy na "divoko"
Býčí žlázy - patříte k těm, kterým tohle jemné maso chutná? Pokud ano, zkuste ho připravit "na divoko ". Marinované v bílém víně s pomerančovou šťávou a kůrou, kořeněné sójovou omáčkou, příjemně voní použitými bylinkami.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 219 kJ / 1 247 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 152,90 g | 
| Tuky | 19,11 g | 
| Vláknina | 40,80 g | 
| Cholesterol | 420 mg | 
| Sodík | 2,55 g | 
| Sůl | 5,80 g | 
| Sacharidy | 95,20 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pikantní býčí žlázy na "divoko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgE8
Moje poznámka
					
				
Pikantní býčí žlázy na "divoko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgE8
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							byci zlazy, 
						
						
							byci zlazy recepty, 
						
						
							býčí žlázy recept, 
						
						
							recept na býčí žlázy, 
						
						
							recepty na byci zlazy, 
						
						
							restované býčí žlázy recept, 
						
						
							recepty byci zlazy, 
						
						
							býčí žlázy pečené, 
						
						
							pečené býčí žlázy, 
						
						
							recept býčích žláz, 
						
						
							býčí žlázy na grilu, 
						
						
							býčie žľazy recept, 
						
						
							býčie zlazy, 
						
						
							jak odblanit býčí žlázy, 
						
						
							příprava byčích zláz, 
						
						
							recept byci zlazy, 
						
						
							recept z býčích žláz, 
						
						
							top recepty býčí žlázy, 
						
						
							býčí žlázy na gril, 
						
						
							hovězi žlazy
						
					
						Suroviny:
						
							býčí žláza, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							bylinky, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							pomeranče, 
						
						
							pomeranče, 
						
						
							víno bílé, 
						
						
							omáčka chilli sladká, 
						
						
							omáčka sojová, 
						
						
							tymián sušený, 
						
						
							rozmarýn čerstvý, 
						
						
							česnek, 
						
						
							jalovec, 
						
						
							chilli
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (17)
Sretti
toto já fákt nemožu pozřít, asi to bude tím, že sem v minulým životu byla chvuop a zřejmě mi snad někdo ustříhl pytélek
srettka:
Děkuji všem za velice príma komentáře
Já vím,že tohle opravdu spoustu lidí nemusí
Sreťťuli nezvracej
Ivi k Červinkům se nedostanu,ale teď je měli v Inpostu(kousek od nás) kilečko jen za 40,-kč
Umíte tomu dát výtečné aranžmá
p.s. jééžiš a jak to ještě popsala...kuličky na mrazáku...Pasti, pasti, pastičky..tys mi to sežrál...von mi to sežrál..
Ale - chuuuudák srettka