Hajzlíci
Obalili jste hromadu řízků a zůstalo vám vajíčko i strouhanka? Nemusíte nic vyhazovat, zkuste to zužitkovat s naším receptem. Stačí přidat šunku nebo třeba i sýr a bylinky. Osmažíte a výborné jednoduché placičky máte hotové.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hajzlíci
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZY9J
Moje poznámka
Hajzlíci
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZY9J
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 11 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 13 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno 7. 12. 2025 21:58:20
Skořicová kolečka
Přidáno 7. 12. 2025 21:41:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 4 hodinami
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 7 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 8 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 9 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 9 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 10 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 10 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 11 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty - top 10 recepty.cz,
slovensky kmín,
salámová krasavice,
jak se řekne slovensky kmín,
top recepty,
rychlá večeře,
co je rasce,
jak se rekne slovensky řízek,
toust s strouhanym syrem a gothajem v toustovaci,
jak se slovensky řekne kmín,
co kdyz zbyly smazene rizky,
jak se řekne slovensky hořčice,
hajzlici v těstíčku,
galerie prdu,
slovensky rasca,
opekánky recept,
co se zbytkem trojobalu,
opekanky,
co se zbytkem troj obalu,
parky v trojobalu
Suroviny:
vejce,
strouhanka,
salám
Komentáře (57)
čítajúc Váš recept ma napadlo, či nie sme vzdialená rodina, ja som Rendová, prezívkou rendovka. Manželova rodina pochádzala od Uničova, jeho rodičia už od 1. republiky žili v Bratislave.
hralka:
Na rozdíl od receptu je název originální
No, hlavně že vám i tak chutná, že
Také dělávám,když neodhadnu počet vajec na obalovku
Smažené řízky jsme měli zrovna včera... zbytky trojobalu skončily v záchodě... Ale zdá se, že tam putovaly naposledy...