Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 631 kJ / 2 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,38 g |
Tuky | 14,84 g |
Vláknina | 32,48 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 4,98 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 398,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chlebík s pohankovými vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xopr
Moje poznámka
Podmáslový chlebík s pohankovými vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xopr
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 10 minutami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 1 hodinou
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 2 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 6 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 7 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 22 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 23 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Tématické fráze:
domácí chleba s pohankovými vločkami,
celozrnný pohankový chlebík,
žitný chleba s pohankovými vločkami,
žitný chléb s vločkami,
podmaslový chlebíčky recept,
pohankovo žitný chléb,
domácí žitný chleba s podmaslim a vlockami,
moučník s pohankovými vločkami,
těsto od cathelen,
podmáslový chléb,
chléb podmáslový
Suroviny:
voda,
podmáslí,
ocet,
olej,
sůl,
cukr,
kmín drcený,
vločky pohankové,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (31)
Nedávala jsem podmáslí ale domácí kefír
Přidala jsem olej s příchutí kmínu a ocet s koriandrem - tyhle příchuťové olejíčky a octíky jsem si nakoupila v Lídlu a do chlebů nemaj chybu
jirholu: