Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 740 kJ / 3 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,14 g |
Tuky | 69,10 g |
Vláknina | 25,76 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 5,26 g |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 691,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litý perník Bohumila
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nR1R
Moje poznámka
Litý perník Bohumila
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nR1R
Nejnovější recepty
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 11 minutami
Dýně hokaido s kuřecím masem a špenátem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Ostružinový cheesecake
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 8 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 9 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno 1. 8. 2025 15:29:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový kompot
babca.mz před 41 minutami
Drožďová pomazánka
dataner před 1 hodinou
Oreo sushi
kucharska.kocka.cz před 1 hodinou
Rychlé jogurtové lívanečky
sterzova1963@seznam.cz před 1 hodinou
Bublanina pro pokročilé
Michaela80 před 1 hodinou
Pečený tvaroh s jablky a ořechy (vhodné pro diabetiky)
Ivyjg před 1 hodinou
Výborné lasagne
honza.podhradsky@gmail.com před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 2 hodinami
Těsto na pizzu
xLIONx před 3 hodinami
Tématické fráze:
litý perník,
litý medový perník recept,
litý perník recept,
perník litý,
lité perníkové těsto,
domácí litý perník,
lity pernik na plech,
perník s džemem,
vláčný hrnkový perník na plech,
recept na litý perník,
litý perník s jablky,
litý perník s citronovou polevou,
proč se perník jmenuje perník,
recepr na perník,
rychlý litý perník,
recept litý perník,
nejlepší litý perník,
jablkový koláč se špaldovou moukou,
medový lity pernik,
nejlepší perník na plech
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
olej,
skořice,
kakao,
soda jedlá,
vejce,
mléko,
povidla švestková
Komentáře (11)
To musí být příšerně přeslazené!