Postup přípravy
Krok 1: Hovězí kýtu si 2 dny předem naložíme do kořenící směsi Divočina, přidáme bobkový list.
Krok 2: Po dvou dnech maso orestuji v nádobě pomalého hrnce ze všech stran, obsypeme nastrouhanou zeleninou, zalijeme Halali a pomalíme 5,5 hodiny, poté vytáhneme maso, zeleninu rozmixujeme a přilijeme šlehačku a pomalíme ještě 30 minut.
Zveřejněno 15. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62Nn
Moje poznámka
Svíčková z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62Nn
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 12 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Pljeskavice s lečem
Přidáno 30. 5. 2025 15:10
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno 30. 5. 2025 15:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka
Flyer01 před 4 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 4 hodinami
Lívance z podmáslí
MonkaF před 4 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 4 hodinami
Kuře na paprice
TerunkaKr před 6 hodinami
Šumavské topinky
Moanka před 7 hodinami
Špenátová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Rebeca před 7 hodinami
Pečená švestková a jablečná povidla
Neduch před 7 hodinami
Jednoduché langoše
Lucie1001 před 9 hodinami
Tématické fráze:
svíčková v pomalém hrnci,
svíčková z divočiny,
svickova z pomaleho hrnce,
svíčková s halali zeleninou v troubě,
svíčková z halali z vepřové kýty,
pomalý hrnec svíčková,
svíčková v ph,
svíčková pomalý hrnec,
svíčková na smetaně v pomalém hrnci,
svíčková na smetaně pomalé pečení,
svíčková recept,
svíčková na smetaně naložená v halali,
svickova divocina,
svíčková z ph,
recept na svickovou v pomalem hrnci,
divočina svíčková,
svíčková pomalý hrnec recepty,
svickova s divociny,
pomalý hrnec recepty svíčková,
svíčková z halalí
Suroviny:
kýta hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
směs zeleninová halali,
šlehačka
Komentáře (8)
Dopiš si do surovin to koření a taky tuk, který jsi na restování použil.