Pstruh na másle
V jednoduchosti je krása a u ryb to platí dvojnásob. Máte-li kvalitního, čerstvě uloveného pstruha, je skoro hřích nakládat ho do marinády nebo jej těžce kořenit. Stačí jen máslo a svěží bylinky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 305 kJ / 1 029 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,40 g |
| Tuky | 99,52 g |
| Vláknina | 4,74 g |
| Cholesterol | 306 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGz
Moje poznámka
Pstruh na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGz
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 21 minutami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 17 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recepty,
pstruh,
recepty pstruh,
pstruh recept,
recepty na pstruha,
recept pstruh,
ryba na masle,
jak udělat pstruha,
recepty na pstruhy,
top recepty pstruh,
pstruh v troubě,
recept na pstruha,
recepty ze pstruha,
recept na pstruhy,
pstruh na kmíně,
ryby recepty,
recepty ryby pstruh,
recepty z pstruha,
recept na pstruha od pohlreicha,
pstruch na masle
Suroviny:
pstruh,
sůl,
mouka hladká,
citron,
nať petrželová,
máslo
Komentáře (21)
Proč se tady pořád řeší gramatika a ne to, jak fajnový je receptík.A co jsi budem povídat, to teda je
Výtečná ňamina