Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 518 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,80 g |
Tuky | 1,10 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 68,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyselá polévka se sušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vmg5
Moje poznámka
Kyselá polévka se sušenými houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vmg5
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 58 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
kulajda s houbami a koprem,
polévka ze sušených hub,
kulajda s houbami a koprem recept,
kyselice s houbami,
houbová polévka recept,
kysela houbova polevka,
kyselo s houbami,
kyselá polévka,
kyselá polévka s houbami,
houbová kyselice,
houbová polévka ze sušených hub,
kulajda z kyselých hub,
recepty ze sušených hub,
polévka z kyselých hub,
kyselá bramboračka,
kyselice s houbama,
houbová polévka na kyselo,
sušení hub,
kulajda se sušenimi houbami,
kysela polevka ze susenych hub
Suroviny:
houby sušené,
brambory,
mléko,
smetana ke šlehání,
mouka,
olej,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
bobkový list,
ocet,
sůl
Komentáře (5)