Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 595 kJ / 142 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,77 g |
Tuky | 0,55 g |
Vláknina | 14,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prokládané plátky z vepřového karé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGxA
Moje poznámka
Prokládané plátky z vepřového karé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGxA
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 2 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 3 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 13 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 13 hodinami
Tématické fráze:
veprove kare,
co je vepřové karé,
vepřové karé recepty,
vepřové karé recepty,
kare,
recept na vepřové karé,
karé veprove,
vepřové karé recept,
maso kare,
recepty vepřové karé,
karé recepty,
vepřové karé - recepty,
co je kare,
prokládaná kotleta,
recepty z kare,
prokládané kotlety,
karé maso,
kare recept,
veprove maso kare,
recepty na vepřové karé
Suroviny:
kotleta,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
hořčice plnotučná,
bobkový list,
koření nové koření,
koření,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
mouka
Komentáře (27)
Já díky za nápad
Díky