Švýcarské ražniči
Když máme hlouběji do kapsy, hodí se nám mít po ruce chutné recepty za pár kaček. Toto švýcarské ražničí patří mezi ně. Sýr se šunkou napíchneme na jehlu a usmažíme v trojobalu.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské ražniči
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QOD
Moje poznámka
Švýcarské ražniči
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QOD
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 9 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 19 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 20 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 7 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 7 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 7 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 7 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 7 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 7 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 8 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 8 hodinami
Tématické fráze:
ražničí recept,
švýcarské ražničí,
ražničí,
švícarské ražniči,
ražniči na oheň,
recepty řažniči,
recept ražničí,
ražniči na ohni,
ražničí recepty,
švýcarské recepty,
recept na ražničí,
ražniči se sýrem,
rozdíl mezi ražničí a špízem,
švýcarské ražniči recept,
super ražniči,
syrove raznici,
super minutky,
švýcarké ražničí,
rozdíl mezi špízem a ražniči,
švýcarská šunka
Suroviny:
sýr eidam,
šunka,
strouhanka,
vejce,
olej
Komentáře (65)
Kombinácia slaného (šunka, Edam) + sladký banán
je tiež zaujímavá príprava.
Skúšal som zameniť Edam za iný bežne používaný syr (Gouda, Emmental)
a v závislosti od sladkosti banánu bol výsledok chuťovo ešte zaujímavejší.
Tiež zameniť strúhanku za strúhaný kokos je jedna z možností.
Používam len 1-krát obalenie vo vajci a strúhanke, aby chuť smaženej strúhanky
neprekryla chuť ražniči.
Dělala jsem je s kabanosem a podávala s bramborovou kaší
Tímto Vás nechci urazit, je to můj názor.
S pozdravem
děkuji za odpověď. Toto je mi jasné. Pokud nechci vkládat recepty, ale ráda sem chodím, nemá pro mne smysl se registrovat. Jen mám pocit, že neregistrovaní nejsou vítání.
Monca.H.: my tomu taky říkáme sýrové špízy. Ale recept mi přišel meilem a měl tento honosný název
jsou neregistrovaní méněcenní uživatelé, neboli jaký je rozdíl mezi registrovaným a neregistrovaným. Protože někdo má vyplněný profil a něco se o něm dozvíme, ale někdo v něm nemá téměř nic. V čem je tedy rozdíl?
podávala jsem s americkýma bramborama