Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 930 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,75 g |
Tuky | 88,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,15 g |
Sacharidy | 9,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení kýta s okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnGX
Moje poznámka
Jelení kýta s okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnGX
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 10 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 14 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 14 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 3 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 5 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 5 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 6 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 7 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 8 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 8 hodinami
Tématické fráze:
jeleni kyta,
recepty jelení kýta,
jelení kýta recept,
jelení nudličky,
jelení kýta recepty,
jeleni kyty s okurkou,
jelení maso kýta recepty,
luxusní recepty na jelení kýtu,
jelení recepty,
recepty z jelení kýty,
recept na jelení kýtu,
pečeme jelena,
jídla z jelení kýty,
jelení na nudličky,
uzená jelení kýta,
jak udelat jelení šunku,
recepty z jeleního masa,
jelen doba peceni,
kořeni na na jelena,
ptáčky z jeleního masa
Suroviny:
kýta jelení,
okurky sterilované,
šunka,
slanina uzená,
koření na divočinu,
sádlo,
máslo,
smetana kysaná,
okurky sterilované,
sůl,
pepř
Komentáře (45)
Takže mohu doporučit i srnčí masíčko na tento recept. Vybrakovat mrazáky a do toho,stejné budou ty "lepší" polovice celé příští dva týdny čučet do bedny.
Zajímavé!
Nakonec včera koupil v Lidlu v Šamoríně! Zítra se to peče ze srnčího!Písnu jaké to bylo!