Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 331 kJ / 1 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,05 g |
Tuky | 128,57 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 416 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 12,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso dáme do studené vody, přidáme koření, sůl, přivedeme k varu, vložíme kořenovou zeleninu a zvolna vaříme doměkka.
Krok 2: Zhruba 20 minut před koncem přidáme ostatní zeleninu.
Krok 3: Mezitím na másle osmažíme pokrájené houby a zvlášť uvaříme nudle.
Krok 4: Měkké maso pokrájíme na kousky.
Krok 5: Na talíře rozdělíme houby, maso a zalijeme vývarem se zeleninou. Posypeme petrželkou. Polévka by měla být hustá.
Zveřejněno 28. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí polévka - přesnídávková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZ1J
Moje poznámka
Hovězí polévka - přesnídávková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZ1J
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 11 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí polévka,
polevka hovezi,
hovězí hrudí polévka,
hovězí na polévku,
polévka z hovězího žebra,
hovězí hrudí,
hustá hovězí polévka,
polévka z hovězího hrudí,
recept na hovězí polévku,
hovězí hrudí polévka recept,
hovězí hrudí polévka recept,
hovězí polévka z hrudí,
hovězí hrudí recept,
hovězí polévka se zeleninou,
hovězí polívka,
polévka z hovězí hrudi,
polévka hovězí hrudí,
hovězí polévka hustá,
polevka z hovezich zeber,
hovězí polévka recept
Suroviny:
hruď hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
hrášek,
květák,
pórek,
houby lesní,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
máslo,
nudle polévkové,
sůl,
petrželka
Komentáře (9)