Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 996 kJ / 1 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,62 g |
Tuky | 64,07 g |
Vláknina | 28,28 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 96,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory, cibulku, žlutou papriku a hlívu ústřičnou si pokrájíme na menší kousky. Na oleji zpěníme jarní pokrájenou cibulku, přidáme kousky uzeniny "Cigáro" a zprudka zarestujeme.
Krok 2: Poté přidáme červenou ostřejší paprikovou pastu, žlutou pokrájenou papriku a pokrájenou hlívu ústřičnou. Ještě přidáme česnek, koření a vše dál restujeme.
Krok 3: Nakonec přihodíme pokrájené brambůrky, zamícháme a zalijeme teplým vývarem ze zeleniny a vaříme do měkka. Zahušťujeme hladkou moukou, rozmíchanou ve vlažném vývaru.
Zveřejněno 19. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWNO
Moje poznámka
Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWNO
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 13 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno 22. 8. 2025 09:00:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí mátový sirup
petasek000 před 2 minutami
Banánové lívance
VeruH. před 8 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Jajav před 29 minutami
Červené zelí s jablky
Jaroslav.gois@gmail.com před 40 minutami
Polévka koprová - kulajda
AnnaBrodakova před 42 minutami
Kuřecí řízky v jogurtu
LADIDUSAN před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Topreceptyzk před 1 hodinou
Karlovarské knedlíky I
Rybicka1971 před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
karol67 před 1 hodinou
Likér z aronie
Evka1670 před 2 hodinami
Tématické fráze:
co bude dnes k večeři recepty barandov,
co bude dnes k večeři recepty barandov recepty,
barandov tv co bude dnes k večeři,
tv barandov co bude dnes k večeři,
tv barandov co bude dnes k večeři recepty,
bramborový guláš de luxe,
buřt guláš radka kašpárka,
tv barandov,
tv barandov recepty,
výborný guláš z hlívy s klobásou,
barandov recepty,
barandov co bude dnes k večeři,
radek kašpárek co bude dnes k večeři recepty,
www barandov co bude dnes k večeři,
barandov,
recepty tv barandov,
barandov tv co bude dnes k večeři recepty,
barandov co bude dnes k večeři recepty,
barandov tv,
barandov.cz
Suroviny:
brambory,
hlíva ústřičná,
olej,
uzenina,
cibulka jarní,
pasta papriková,
paprika čerstvá žlutá,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř,
koření houbová variace,
mouka hladká,
vývar zeleninový
Komentáře (24)
Vytuněnej = vylepšenej, o třídu výš... Aspoň tak to já chápu
Brgulášek dělávám, když je lednice vymetená, pospíchám a nechce se mi na nákup. Jen nedávám houby - část rodiny je nejí.
Petra Ku: - chválíš "vytuněnej" gulášek - ale nezaznamenala jsem tam ten tuňák.
taky bych si dala