Houbové škvarky, houbové sádlo
Tyto tradiční recepty přinášejí jedinečnou chuť a vůni lesa do vaší kuchyně. Jsou skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a proměnit je v něco výjimečného. Houbové škvarky, křupavé a plné chuti, jsou perfektní pochoutkou a houbové sádlo lze použít na pečivo nebo při vaření.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové škvarky, houbové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz8o
Moje poznámka
Houbové škvarky, houbové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz8o
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 12 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 2 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 3 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 7 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 8 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 9 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 9 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 9 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 10 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 11 hodinami
Tématické fráze:
houbove skvarky,
houbové škvarky - recept,
škvarky z hub,
zavařování hub do sádla,
zavařování hub v sádle,
houbové škvarky recept,
recept houbové škvarky,
sadlo z kance,
v čem uchovat kokosky,
jak zavařit škvarky,
houbovy škvarky,
zavaření hub do sádla,
bylinkové sádlo,
škvarky z václavek,
zavařování hub na sádle,
zaváření bedel,
jak zamrazit sádlo,
lze zamrazit sadlo,
na houby do tater,
zavareni sadla
Suroviny:
houby,
sádlo vepřové,
sůl,
čerstvé bylinky,
česnek,
cibulka
Komentáře (18)
Takže nedehydrovat úplně, a protože - i když jen na "malém ohni" - ke konci je to docela fofr to nepřipálit ( přece jenom sádlo snese větší teplotu než houby ) a nemít z toho sice křupavé, ale stejně jen uhlí, DOPORUČUJU tam ke konci dát plátek pečiva nebo třeba mrkve a až to začne "zvonit", tak rychle z plotny pryč!!
Dobrou chuť