Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 310 kJ / 2 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,31 g |
Tuky | 179,81 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 684 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 5,37 g |
Sacharidy | 36,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí terina s pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yryp
Moje poznámka
Kuřecí terina s pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yryp
Nejnovější recepty
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 48 minutami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 39 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 49 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí terina,
terina recept,
domácí terina z masa,
masová terina,
drůbeží terina,
recept na terinu,
terina z kuřecího masa,
masová terina recept,
bramborová terina,
kuřecí terina recept,
terina,
teriny recepty,
terina recepty,
masové teriny,
terina z kuřecích prsou,
recept terina,
masová terina recepty,
terina z kuřete,
kuřecí terina recepty,
terina kureci
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina anglická,
vejce,
bílek,
smetana ke šlehání,
ořechy pistácie,
pepř,
sůl,
máslo,
cibule,
mrkev,
olej olivový,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
smetana,
tymián čerstvý,
bobkový list,
pepř,
sůl,
vývar kuřecí,
estragon
Komentáře (18)
rebeka:nepasíroval jsem, ale cedil
překrásné dílko, úžasné foto
spagetka: já myslím že ten knedlík by k tomu docela šel, jelikož je k tomu smetanová omáčka
rozmarynaH: mohlo by se to i propasírovat, ale není to nutné, recept uvádím tak jak ho mám napsaný
Zvolím taky ty brambory, ty houskový knedle mi tam nějak neseděj