Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 729 kJ / 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,66 g |
Tuky | 9,51 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 7,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso si makrájíme na plátky a naložíme do druhého dne do mléka.
Krok 2: Maso osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku, které si připravíme smícháním: vejce, mléko, koření, nakrájený česnek a mouka.
Krok 3: Pak obalíme ve strouhance a usmažíme.
Zveřejněno 2. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2EJ
Moje poznámka
Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2EJ
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 17 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno před 22 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 46 minutami
Jihočeská kulajda
Sahula před 2 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 3 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 4 hodinami
Švestková povidla
MAMA9903 před 10 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 11 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 12 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 12 hodinami
Tématické fráze:
bici zlazy,
recept byci zlazy,
býčí žlázy recepty,
byčí žlázy,
býčí kule,
bíčí žlázy recept,
smažené byčí kule,
příprava býčí žlázy,
bici kule,
recept na bíčí žlázy,
býčí kulky,
recepty byci zlazy,
byci zlazy recept,
byčí kule recept,
recepty z byčích žlaz,
recept na býčí žlázy,
byci varlata recepty,
skopove kule recept,
byci zlazi,
smažená varlata
Suroviny:
býčí žláza,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
česnek mědvědí,
koření na živáň,
pepř,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (19)
Jinak tě vítám jako novou v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti u nás líbilo
Díky
Nofrona: máš SZ, poslala jsem ti podrobný návod na rozkliky
v Globusu maj kulišťata dycinky k dispozici...respektívo je maj na výstavě dycky, když tam jde srettka nakupovat a musí kolem nich projít
p.s. budu se muset zeptati muže svého, zda mu pohled na tu kastrální nadílku nepůsobí fantomové bolesti
Koukám jako blázen,co má tady tato Tvá pochutina až na hlavní surovinu společného s mým receptíkem"Pikantní býčí žlázy"
opravdu jsem hrozná