Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 729 kJ / 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,66 g |
| Tuky | 9,51 g |
| Vláknina | 2,25 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 141 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 7,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso si makrájíme na plátky a naložíme do druhého dne do mléka.
Krok 2: Maso osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku, které si připravíme smícháním: vejce, mléko, koření, nakrájený česnek a mouka.
Krok 3: Pak obalíme ve strouhance a usmažíme.
Zveřejněno 2. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2EJ
Moje poznámka
Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2EJ
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 3 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 7 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 9 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 11 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 50 sekundami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 8 minutami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 1 hodinou
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 2 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 2 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 3 hodinami
Krémová česnečka
magdalenka před 3 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
bici zlazy,
recept byci zlazy,
býčí žlázy recepty,
byčí žlázy,
býčí kule,
bíčí žlázy recept,
smažené byčí kule,
příprava býčí žlázy,
bici kule,
recept na bíčí žlázy,
býčí kulky,
recepty byci zlazy,
byci zlazy recept,
byčí kule recept,
recepty z byčích žlaz,
recept na býčí žlázy,
byci varlata recepty,
skopove kule recept,
byci zlazi,
smažená varlata
Suroviny:
býčí žláza,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
česnek mědvědí,
koření na živáň,
pepř,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (19)
Jinak tě vítám jako novou v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti u nás líbilo
Díky
Nofrona: máš SZ, poslala jsem ti podrobný návod na rozkliky
v Globusu maj kulišťata dycinky k dispozici...respektívo je maj na výstavě dycky, když tam jde srettka nakupovat a musí kolem nich projít
p.s. budu se muset zeptati muže svého, zda mu pohled na tu kastrální nadílku nepůsobí fantomové bolesti
Koukám jako blázen,co má tady tato Tvá pochutina až na hlavní surovinu společného s mým receptíkem"Pikantní býčí žlázy"
opravdu jsem hrozná