Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kostky v marinádě s kuskusem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

spagetka spagetka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme hořčici, med, šťávu a vložíme do ní kostky. Necháme asi půl hodiny odležet. Krok 2: Dáme na pánev a nejprve zprudka oupečeme, pak dodusíme do měkka. Krok 3: Do misky dáme kuskus s cibulkou,zalijeme horkým vývarem,můžeme přidat bylinky.Počkáme pár minut,až se voda vsákne. Krok 4: Pak načechráme vidličkou, přisypeme rrozkrájenou kapii, osolíme a opepříme. Krok 5: Kuskus rozdělíme na talíře, navrch položíme kostky, zalijeme šťávou a můžeme přizdobit opět kapií.

Zveřejněno 4. 11. 2008

Poznámka autorky spagetka

Originální recept je z Apetitu, na www.apetitonline.cz/recept/1130/veprove_se_sladkou_kurcickou_a_kuskusem.html - já si ho trochu upravila - maso negriluju, ale dusila jsem, autor také použil celé plátky masa a místo kapie cherry rajčátka – proč kapie, viz komentář, jinak příprava kuskusu viz www.probio.cz a návod je i na krabičce s tímto výrobkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpN2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpN2

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

ahááá, no, asi jo, stává se mi dost často, že mi někdo něco, co nutně potřebuji nenápadně zblajzne a pak musím letět do obchodu (ještě, že to je 50 m):-D Ale nezabíjela bych proto manžela, asi by tam musel skočit on, co bych se unavovala, ne?:-D

v originále jsou použita místo kapie cherry rajčátka, což jsem chtěla použít, ale nebyla jsem 15 min.v kuchyni a manžel je zdlábnul,neb prý měl chuť a nevěděl, že je potřebuju. Pro Janu R. - to je teprve důvod k zabití !!!!
:-(

Tématické fráze:
výborné recepty s kuskusem, vepřové maso s kuskusem, kuskus příprava, kuskus recepty, kuskus s vepřovým masem, recepty z kuskusu, maso s kuskusem, vepřová plec s kuskusem, vepřová kýta s kuskusem, recepty kuskus, vepřové plátky s kuskusem, vepřový plátek s kuskusem, zdravé recepty s kuskusem, vepřová kotleta s kuskusem, recepty z vepřových kostek, příprava kuskusu, recept kuskus, kotleta s kuskusem, kuskus s lečem, vaření s kuskusem

Suroviny:
kapie červená

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu