Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 923 kJ / 5 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,46 g |
Tuky | 264,34 g |
Vláknina | 17,14 g |
Cholesterol | 620 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 661,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudinkový koláč z croissantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/22rA
Moje poznámka
Pudinkový koláč z croissantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/22rA
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 5 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 17 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná banánová bábovka
Borinka před 15 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 40 minutami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 53 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 2 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 5 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 14 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 14 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 15 hodinami
Tématické fráze:
pudinkový koláč,
pečení croissantů,
zakusok s croasantov,
croissanty zalité v pudingu,
řezy z croissantu,
croasantovy zakusok,
buchta s croasantem,
pudinkový koláč s croissantem,
pudinkovy kolac s croasantem,
croissant s pudinkem,
kolac, buchta rec,
crossant hrnkové,
pudinková buchta s croisanty,
croissantový kolac,
koláč s croasantem,
pudingovy kolac s croissantom,
kolač sušenky a puding,
pudingovy s crosantem,
řezy s croissantem,
buchta s crosantem
Suroviny:
sušenky bebe,
pudink čokoládový,
pudink vanilkový,
cukr,
mléko,
croissant,
čokoláda na vaření,
smetana ke šlehání
Komentáře (27)
Tradičně plno řečí, jak kdo upeče, vyzkouší, upeče, vyzkouší, akorát jsou tam dvě vedle sebe co vyzkouší
Žádná kuchta tedy asi neví (já také nevím) jakou má strukturu croissant v pudinku, jak a čím se jí a zda je vůbec jedlý
Vím jak křupe čerstvý croissant od pekaře. Vím jaká je to mnohdy "žvýkačka" - croissant po pár hodinách. Vím jak chutná croissant máčený ve Vin Santo, nebo ve víně obecně (zkuste, dodá vínu další dimenzi
Ale jak chutná croissant po pár hodinách a navíc "pohřbený" v pudinku, tak to nevím
No, ale vy asi taky neééé, že?
Tak ten svůj smáznu, je zbytečné, aby tady byly dva stejné recepty.
Lenka je šikula, na jej fotkách to vždy vyzerá neskutočne krásne a chutne...
Nechám vymazat a přidám jen fotky k tomu prvnímu
Děkuji Pavli
Ach jo,a já se s tím tak minulý týden dělala