Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 864 kJ / 8 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,49 g |
Tuky | 374,35 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 3,76 g |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 1 169,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Větrníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZY6
Moje poznámka
Větrníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZY6
Nejnovější recepty
Kynuté buchty podle Mirky van Glis Slavíkové
Přidáno před 16 minutami
Kuřecí maso s dýní, pórkem a smetanou.(vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 8 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno 11. 8. 2025 14:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý kynutý švestkový koláč
Witoraz před 10 minutami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kattyy před 32 minutami
Kynutý se švestkami ... koláč
mysha před 1 hodinou
Kynuté knedlíky plněné jahodami
Constell před 1 hodinou
Jemný boršč
Kajkajak před 1 hodinou
Buchtičky s krémem
Titto10 před 2 hodinami
Kuřecí jogurtové placičky
MiskaM před 2 hodinami
Rajská polévka III
Penkapa před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Dagmarak před 4 hodinami
Tématické fráze:
větrníky recept,
větrníky,
malé větrníčky,
recept na vetrniky,
karamelová poleva na větrníky,
poleva na venecky,
krém do větrníčků,
poleva na větrníky,
karamelová poleva,
mimibazar recepty,
karamelový krém do větrníku,
větrníčky s vanilkovým krémem,
recept větrníky,
větrníčky s krémem,
krem na vetrniky,
recepty na vetrniky,
větrníky recepty,
náplň do větrníku,
karamelova napln do vetrniku,
karamelové větrníky
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
tuk hera,
vejce,
bílek,
sůl,
cukr moučkový,
mléko,
rum,
pudink vanilkový,
žloutek,
máslo,
smetana ke šlehání,
máslo,
cukr písek,
pudink vanilkový,
cukr moučkový,
žloutek,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
cukr písek,
mléko
Komentáře (44)
Patrně jste to přepískla - spálila a už jste asi vyrobila základ pro kulér...
Profíci používají fondán (stejný jako na věnečky) obarvený právě kulérem
Mohu-li poradit, pro domácí přípravu je lepší tady tento rcphttp://www.toprecepty.cz/recept/32350-bozske-karam... a je to skoro jako Větrníky - socialistické
Tonda - u Papriky závidící
ináč tie z cukrárne ani ja nejem, nemám rada takú tú umelú chuť čo majú (aj kremeše a pod...)
ja mám radšej venčeky so šlahačkou (hlavne je s nimi menej roboty) ale sú moc dobré aj ked nabudúce už robím len ten vanilkový krém ...
výbušná a nevieš čím to je ten karamelový krém? že je taký riedky?
tie moje nemajú karamelovú polevu - skončila v koši
cesto super, prvá plnka super hustá a dobrá, druhá karamelová bolo riedka
z tej dávky mi ich vyšlo 59... niektoré malé iné veľké .. proste aké sa zadarili