Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Suroviny pro 1
Podle použitých surovin
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 602 kJ / 2 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,68 g |
Tuky | 306,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 0,35 g |
Postup přípravy
V lednici vám vydrží týden v uzavřené nádobě.
Zveřejněno 14. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7WW
Moje poznámka
Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7WW
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 20 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 20 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 20 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 21 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
michaelatomastikova999 před 13 minutami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
skavera před 15 minutami
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 17 minutami
Kuřecí špízy s játry
Sahula před 51 minutami
Mrkvová pomazánka s kari
Tonja před 56 minutami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
kotatecko4@seznam.cz před 1 hodinou
Peřinková buchta s pudinkem
kotatecko4@seznam.cz před 1 hodinou
Nekynutý švestkový koláč
pesmax před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 2 hodinami
Tématické fráze:
k čemu se hodí holandská omáčka,
domácí tatarka z Majolky®,
domácí tatarka z Majolky®,
tatrska omacka,
tatarka z majonezy,
tatarka,
tatarka recept,
k čemu holandská omáčka,
domáci tatarka z majonézy,
majonéza s kapary,
tatarka ze zloutku,
majoneza podle sandtnerové,
jak udělat z majonézy tatarku,
tatarka z holandské omáčky,
k čemu podávat holandskou omáčku,
průmyslová majonéza,
holandská omáčka z majonézy,
tatarská omáčka se sardelkami,
pletynky s majonezy,
recept na tatarku
Suroviny:
žloutek,
hořčice plnotučná,
olej rostlinný,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
ocet,
cibulka,
okurka čerstvá,
mléko
Komentáře (19)