Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 864 kJ / 8 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,49 g |
Tuky | 374,35 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 3,76 g |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 1 169,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Větrníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZY6
Moje poznámka
Větrníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZY6
Nejnovější recepty
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 8 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 8 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 8 hodinami
Proteinový halloweenský dezert
Přidáno před 8 hodinami
Proteinové bity bez cukru
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 2 minutami
Jihočeská kulajda
bonkova před 9 minutami
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 10 minutami
Putimské vepřové nudličky
bonkova před 11 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
bonkova před 22 minutami
Tvarohová pomazánka se smaženými vejci a koprem
ZboSy před 3 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
ZboSy před 3 hodinami
Zavařené papriky
ZboSy před 4 hodinami
Šlehačkový závin
Noumik před 13 hodinami
Kuřecí kousky v rajčatovo - smetanové omáčce
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
větrníky recept,
větrníky,
malé větrníčky,
recept na vetrniky,
karamelová poleva na větrníky,
poleva na venecky,
krém do větrníčků,
poleva na větrníky,
karamelová poleva,
mimibazar recepty,
karamelový krém do větrníku,
větrníčky s vanilkovým krémem,
recept větrníky,
větrníčky s krémem,
krem na vetrniky,
recepty na vetrniky,
větrníky recepty,
náplň do větrníku,
karamelova napln do vetrniku,
karamelové větrníky
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
tuk hera,
vejce,
bílek,
sůl,
cukr moučkový,
mléko,
rum,
pudink vanilkový,
žloutek,
máslo,
smetana ke šlehání,
máslo,
cukr písek,
pudink vanilkový,
cukr moučkový,
žloutek,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
cukr písek,
mléko
Komentáře (44)
Patrně jste to přepískla - spálila a už jste asi vyrobila základ pro kulér...
Profíci používají fondán (stejný jako na věnečky) obarvený právě kulérem
Mohu-li poradit, pro domácí přípravu je lepší tady tento rcphttp://www.toprecepty.cz/recept/32350-bozske-karam... a je to skoro jako Větrníky - socialistické
Tonda - u Papriky závidící