Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 864 kJ / 8 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,49 g |
Tuky | 374,35 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 3,76 g |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 1 169,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Větrníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZY6
Moje poznámka
Větrníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZY6
Nejnovější recepty
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno před 21 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené uzeniny s černým pivem
Darwin před 10 minutami
Květák s hráškem na paprice
Hannah64 před 43 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
Tamara63 před 46 minutami
Cuketová polévka trochu jinak
trdlo před 48 minutami
Pečené cikánské koleno
astosch před 1 hodinou
Buchta Vanilkový obláček
Fitulka před 1 hodinou
Hebká hustá čokoládová poleva
Fitulka před 1 hodinou
Cukeťák se sýrem
Ladu83 před 1 hodinou
Jednoduchá buchta s vůní kávy
Fitulka před 1 hodinou
Kuřecí s medovo-hořčicovou omáčkou s koprem
Ivca14 před 1 hodinou
Tématické fráze:
větrníky recept,
větrníky,
malé větrníčky,
recept na vetrniky,
karamelová poleva na větrníky,
poleva na venecky,
krém do větrníčků,
poleva na větrníky,
karamelová poleva,
mimibazar recepty,
karamelový krém do větrníku,
větrníčky s vanilkovým krémem,
recept větrníky,
větrníčky s krémem,
krem na vetrniky,
recepty na vetrniky,
větrníky recepty,
náplň do větrníku,
karamelova napln do vetrniku,
karamelové větrníky
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
tuk hera,
vejce,
bílek,
sůl,
cukr moučkový,
mléko,
rum,
pudink vanilkový,
žloutek,
máslo,
smetana ke šlehání,
máslo,
cukr písek,
pudink vanilkový,
cukr moučkový,
žloutek,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
cukr písek,
mléko
Komentáře (44)
Patrně jste to přepískla - spálila a už jste asi vyrobila základ pro kulér...
Profíci používají fondán (stejný jako na věnečky) obarvený právě kulérem
Mohu-li poradit, pro domácí přípravu je lepší tady tento rcphttp://www.toprecepty.cz/recept/32350-bozske-karam... a je to skoro jako Větrníky - socialistické
Tonda - u Papriky závidící