Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šunkofleky s uzeným masem a domácím kabanosem

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 8

8

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 477 kJ /
3 221 kcal
Bílkoviny263,30 g
Tuky224,10 g
Vláknina2,50 g
Cholesterol 3,26 g
Sodík 5,44 g
Sůl12,85 g
Sacharidy36,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme na skus a dáme do velké mísy. Krok 2: Uvařené uzené maso a kabanos nakrájíme na malé kostky a vsypeme do těstovin. Povaříme lehce mraženou zeleninu, následně scedíme, a přidáme do těstovin. Krok 3: Směs osolíme a opepříme. Krok 4: Z vajec a smetany vyšleháme zálivku a vlijeme do mísy k těstovinám a ostatním ingrediencím. Krok 5: Poctivě vše společně v míse promícháme a vsypeme do pekáče. Krok 6: Urovnáme a dáme na cca 45 minut zapéct do trouby.

Zveřejněno 18. 10. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOZ0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOZ0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

do zapečených těstovin dávám tu samou zeleninu:yes::-D je to nejenom pro oko, ale i proto, že jinak moc zeleninu rodinka nemusí.:-D tedy ji beze slova snědí;-) ale kde vzít tak nádherný kabanos, to tedy nevím:-p

Ten kabanos je NEVÍDANÝ. +bodík7 za fajn jídlo.

;-)zkuste při opekaní uzeného přidat trochu nakrajeneho hlavkového zelí dá tomu jinou chut mám to vyzkoušené je to mnam:yes:

;-)zkuste při opekaní uzeného přidat trochu nakrajeneho hlavkového zelí dá tomu jinou chut mám to vyzkoušené je to mnam:yes:

já dávám ještě pár na kostek nakrajených brambor a cibuli a navrch sýr.to pořádně zasytí:-p

Zeleninu do fleků nedávám, ale moje mamka, co pamatuji, dává na 1 sáček fleků 2 velké cibule. Dělám to tudíž taky tak, všichni neznalí se diví, ale chutná jim. :-)
S tou zeleninou to zkusím. Zajímalo by mě, jak to bude chutnat.
Vždyť vlastně přesně takhle dělám zapečené brambory. ;-)

Také jsem ještě zapékané těstoviny se zeleninou nedělala, ale zkusím, bude to aspoň zajímavější a zeleninu můžu i tomhle:yes:6.

Také dělávám a nikdy to nezklame, fajn papáníčko a bodík letíííí:yes:

Colombo,při čtení názvu jsem se lekla,že jsi nějak vyudil a použil fleky :-D:-D:-D, jinak je to :-p:-p:yes::yes:

:-O Zeleninu jsem do šunkofleků ještě nikdy nedávala. Zkusím to a uvidím, jak se budou doma tvářit.;-)

Taky dělávám, akorát místo mražený zeleniny raději dávám bonduele-mexiko.

Tématické fráze:
fleky s uzeným, fleky s uzeným masem, zapečené fleky s uzeným masem, fleky, zapečené fleky s uzeným, fleky recept, fleky s uzeným recept, šunkofleky s uzeným masem, zapékané sunkofleky, zapecene testoviny recept, recept fleky, recept na fleky, zapecene sunkofleky, zapečené těstoviny s kabanosem, recept na fleky s uzenym, zapékané fleky, recepty fleky, recepty fleky s uzenym, zapeceny fleky s uzenym masem, uzene kostky

Suroviny:
flíčky, plec vepřová, kabanos, směs zeleninová mražená, vejce, smetana na vaření, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu