Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 530 kJ / 1 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 222,90 g |
Tuky | 43,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 2,26 g |
Sůl | 5,62 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské kuřecí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86W3
Moje poznámka
Švýcarské kuřecí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86W3
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 10 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 11 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
švýcarský řízek,
švýcarský kuřecí řízek,
smažený švýcarský kuřecí řízek,
gorden blue,
kuřecí řízek gordon blue,
gorden blue recept,
švýcarské maso,
kureci gordon blue,
švícarský řízek,
švýcarské řízečky,
gordon blue recept,
smažený švýcarský řízek,
svycarsky rizek recept,
švýcarské kuřecí řízečky,
švýcarský vepřový řízek,
příprava řízku,
řízek gordon blue,
kuřecí řízky,
kuřecí gordon blue videorecept,
vepřový řízek po švýcarsku
Suroviny:
řízky kuřecí,
sýr plátkový,
párek debrecínský,
olej,
sůl
Komentáře (3)
Myslím že se tomu říká Gordon Blue