Suroviny
Porce: 7 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 203 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,72 g |
Tuky | 8,29 g |
Vláknina | 6,35 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,03 g |
Sůl | 7,26 g |
Sacharidy | 35,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce dáme vodu, nakrájenou mrkev na půlkolečka, brambory na nudličky, libeček(celý), houbový bujon a Podravku. Necháme vřít, dokud brambory a mrkev nezměknou.
Krok 2: Až změknou, vyndáme libeček, dáme dovnitř nadrobno nakrájenou petržel a rozšlehané vajíčko.
Krok 3: Nakonec přidáme sojovou omáčku, majoránku a pepř.
Zveřejněno 29. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboračka trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9GK3
Moje poznámka
Bramboračka trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9GK3
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 2 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 3 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 3 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 1 hodinou
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 1 hodinou
Dort z palačinek
Martina5672 před 1 hodinou
Řezy raffaelo
Martina5672 před 1 hodinou
Tažený štrúdl
Lenuus před 2 hodinami
Jablkový perník
collins před 3 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 5 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 7 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 8 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
bramboračka zase trochu jinak,
bramboračka jinak
Suroviny:
voda,
mrkev,
brambory,
petržel,
libeček,
bujón houbový,
podravka,
omáčka sojová,
majoránka,
pepř,
vejce
Komentáře (5)