Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Bramboračka zase jinak

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

6. 6. 2010 18:41

Suroviny

Porce: 3,5 l

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie683 kJ / 163 kcal
Bílkoviny6,28 g
Tuky0,88 g
Vláknina16,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,90 g
Sůl4,67 g
Sacharidy26,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

První letošní úlovek hub mi dnes připomněl tuto klasiku, vím, že je zde bramboraček přehršel, prohlížela jsem recepty - co kuchařka, to jiný postup :)

Snad bude tento vyhovovat i někomu dalšímu, doporučuji vyzkoušet, osmažená zelenina dodá úplně jiný šmak, než jen vařená.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

27. 9. 2010 23:29

jéééééééééé :-O:-O:-O fakt že ne :-D:-D:-D hned opravuji, díky za upozornění :-K

Majka

27. 9. 2010 17:47

Houby, houby, houby, ale v polévce nejsou.:-D Postup čtu již po třetí, ale o houbách ani zmínka. Asi se chybička vloudila.;-) Isahu, dávám ti za pravdu.:yes: Dušená zelenina dává polévce lepší chuť, než zelenina ve vodě jenom vyčvachtaná. Jana Pá, sušené houby se do polévky máčet nemusí.

isindy isindy

26. 9. 2010 16:45

ivuš, to jsem moc ráda, že vám chutnala, děkuji za obrázky :yes: já díky dnešnímu tříkošíkovému úlovku ji budu asi vařit taky:-D

savlinka savlinka

26. 9. 2010 12:40

no ta bude asi moc výborná:yes::yes::yes:

ivulinka ivulinka

26. 9. 2010 11:24

Ivči, ale že se povedla, fotky toho důkazem, děkuji za skvělý recept na polévku. Manžel husté a vydatné polévky miluje:yes:
A koukám, že bod už jsem kdysi poslala.

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 6. 2010 21:45

Super:yes:

Bibinka Bibinka

6. 6. 2010 21:15

Isahu, já také zeleninku s cibulkou nejprve osmahnu a to nejen u bramboračky, ona pak nemá tolik tu blátivou chuť a zůstane pěkně celistvá. Mám jí tu taky "Jihočeská bramborajda"Bramboračky jsou klasika, ať je její postup jakýkoliv a proto ti dávám 6.bod:yes:

ivulinka ivulinka

6. 6. 2010 19:19

Isahu, moc hezké, jak obrázky tak receptík.

Eliza Eliza

6. 6. 2010 18:58

Také mám ve zvyku zeleninu i brambory neprve smažit (či restovat), jen to celé pak posypu moukou, prosmahnu a zaliju vývarem (vodou + masox). Dělávala to tak moje babička, takže mohu potvrdit, že bramboračka je tak mnohem lepší a poslat bod...:yes::-p

Věrka.

6. 6. 2010 18:56

Ze všeho nejvíc se mě líbí ty houbyčky. Polévku dělám podobně, ale čerstvé houby ještě letos nemám, no ale ještě mám v mrazáku trošku.

Jana Pá

6. 6. 2010 18:55

:-O;-):-D,ale ty houby bych raději namočila předem;-):-p-myslím sušené:-D:-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: bramboračka z čerstvých hub jíška do bramboračky bramboračka ze sušených hub bramboračka s čerstvých hub bramboračka bez hub jak dlouho vařit sušené houby domaci jiska bramboračka bez jíšky domácí tmavá jíška tmavá bramboračka braboracka jak dlouho macet susene houby domácí bramboračka bez hub tmavá jíška recept bramboračka postup tmavá jíška postup jak dlouho varit cerstve houby braboracka polevka jiska postup recepty bramboracka z cerstvych hub

Suroviny: celer, petržel, mrkev, cibule, pórek, houby, brambory, majoránka, česnek, sůl, pepř, vývar, koření polévkové, máslo, jíška tmavá instantní

TopRecepty.cz

Bramboračka zase jinak

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pkzp