Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 34 126 kJ / 8 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,67 g |
| Tuky | 174,13 g |
| Vláknina | 448,29 g |
| Cholesterol | 514 mg |
| Sodík | 541 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 1 291,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Key lime pie - limetkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWyj
Moje poznámka
Key lime pie - limetkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWyj
Nejnovější recepty
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 28 minutami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Dýňový chlebíček
Přidáno před 2 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 10 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohový nákyp s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 2 hodinami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 8 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 9 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 9 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 9 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 11 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 12 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 14 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 14 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 15 hodinami
Tématické fráze:
limetkový koláč,
limetkový koláč kondenzované mléko,
key lime pie,
key lime pie recept,
limetkovy pie,
limetkový nepečený dort,
key lime dort,
nepeceny limetkovy dort,
limetkovy dort,
limetkový koláč recept,
vyborny limetkovy kolac,
limetkový koláč s tvarohem,
nepečený limetkový koláč,
limetkový dort z kondenzovaného mléka,
limetková buchta,
lime pie,
limetkový cheesecake,
limetkový koláč nepečený,
limetový koláč,
key lime recept
Suroviny:
sušenky bebe,
mandle,
máslo,
cukr,
mléko kondenzované,
vejce,
limetka,
limetka,
šlehačka,
tvaroh
Komentáře (19)
Šíleně přeslazený, to Salko udělalo svoje.
Avšak pro ty, kdo mají rádi hoodně sladké v kombinaci s kyselým, je to dobrá volba :)
K předchozím komentům: salko do cheesecaku proč ne. Korpus taky vždycky předpékám. Cukr do korpusu bych též vynechala. Přiznám se, že špejlí bych do toho nerýpala, radši bych pekla na méně stupňů a o něco déle, ale jestli to funguje i tak, jak je psáno v receptu, proč ne. Musí být dobrý
To Vlahos: Někdy korpus nechávám v troubě jen pět minutek a taky to jde...jen jednou jsem se nějak zamyslela a dala hmotu na nepečený korpus a buď jsem to měla málo udusané, nebo to opravdu chtělo upéct, ale tekutá hmota mi narušila korpus a nevypadalo to moc valně...