Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 579 kJ / 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 15,50 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 16,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWD2
Moje poznámka
Letní rychlý guláš, zahuštěný hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWD2
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 50 minutami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 1 hodinou
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Závin tažený jablečný
Majkaa před 8 minutami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 39 minutami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 41 minutami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 53 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 1 hodinou
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 1 hodinou
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 1 hodinou
Kuře na paprice
Kajkajak před 1 hodinou
Tažený štrúdl
Majkaa před 2 hodinami
Pomazánka ala krab (krabí tyčinky)
Nippon před 2 hodinami
Tématické fráze:
zahuštění solamylem,
zahuštění moukou,
letní guláš,
jak zahustit hraškou,
zahustíme moukou,
zahuštění škrobem,
zahuštění pernikem,
zahuštění polohrubou moukou,
zahustit hraškou,
zahuštění chlebem,
zahuštění solamilem,
zahuštění mokou,
zahuštění mozečkem,
recepty s hraskou,
rychlí kančí guláš,
rychli gulas,
brambory gulas,
brambory guláš recept,
jak zahustit guláš solamilem,
letni gulaše
Suroviny:
brambory rané,
klobása,
žampióny,
česnek sušený medvědí,
olej,
pórek,
paprika sušená sladká,
majoránka,
hraška,
zázvor čerstvý
Komentáře (7)
Ivi máš to hezky připravené