Suroviny
Porce: 1-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 936 kJ / 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,60 g |
Tuky | 50,52 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný kozí sýr s jablkem a vlašskými ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEYj
Moje poznámka
Zapékaný kozí sýr s jablkem a vlašskými ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEYj
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 17 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 5 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 10 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapečený kozí sýr,
předkrm kozi syr,
zapečený kozí sýr recept,
zapečený kozí sýr recepty,
predkrmy z koziho syra,
kozí sýr s ořechy,
recepty kozí sýr,
předkrm z kozího sýra,
kozi syr predkrm,
kozi syr recepty,
sýr s vlašskými ořechy,
kozísýr,
zapečený kozí sýr s ořechy,
předkrm z kozího sýru,
zapecena jablka,
předkrmy ze sýru,
priprava koziho syru,
příprava kozího sýra,
zapekaný sýr,
sýr s ořechy
Suroviny:
sýr kozí,
jablko,
ořechy vlašské,
olej olivový,
tymián čerstvý,
celozrnná bageta
Komentáře (6)