Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 141 kJ / 2 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,63 g |
Tuky | 2,36 g |
Vláknina | 19,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 577,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Džem z červené řípy (Konfitury z burakow)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9YgZ
Moje poznámka
Džem z červené řípy (Konfitury z burakow)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9YgZ
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 14 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 1 hodinou
Domácí libečková sůl
Přidáno před 4 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 8 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 8 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 13 minutami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 1 hodinou
Rajská omáčka
Maroun416 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 1 hodinou
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 4 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 6 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 8 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 8 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 10 hodinami
Tématické fráze:
marmeláda z červené řepy,
džem z červené řepy,
džem z červené řepy recept,
marmeláda z řepy,
cervena repa dzem,
červená řepa marmeláda,
marmeláda z červené řepy,
marmeláda s červené řepy,
marmeláda z červené řepy recept,
recept na marmeládu z červené řepy,
červená řepa recepty dzem,
džem s červené řepy,
džem z řepy,
jam z cervene repy,
recept na dzem z cervene repy,
recept na marmeládu z řepy,
cervena repa marmelada recept,
marmeláda z červené řepy,
zavařování řep,
polévka z červené řípy
Suroviny:
řepa červená,
cukr,
mandle,
citron
Komentáře (8)
Len by som tam nabudúce dala menej cukru, príde mi to trochu veľa. Ale chuťovo delikátne.
Díky za recept.
Chcem sa spýtať, čo potom s ňou? Dať do fliaš a zatvoriť ? Ako dlho vydrží?