Suroviny
Porce: cca 6 menších řízků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 707 kJ / 1 125 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,25 g |
| Tuky | 45,00 g |
| Vláknina | 12,50 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 925 mg |
| Sůl | 3,88 g |
| Sacharidy | 67,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky z králičích vykostěných hřbetů v Hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW95
Moje poznámka
Řízky z králičích vykostěných hřbetů v Hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW95
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 4 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 1 hodinou
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 2 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 2 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 2 hodinami
Tématické fráze:
rizky z kralika,
králičí řízky,
králičí řízky recept,
řízek z králíka,
králičí řízek,
vykostění králíka,
králičí panenka,
králík na rizek,
králičí hřbety recepty,
recept králičí hřbet,
králičí hřbet recepty,
králík jako řízek,
králík řízek,
kralici řízky recepty,
králíčí hřbet,
kralíčí hřbety recept,
kraliči hřbety,
králík na řízky,
králík řízky,
recept na králičí hřbet
Suroviny:
hřbet králičí,
sůl,
česnek,
olej,
hraška,
hraška
Komentáře (17)
Obalovala a smažila jsem i štikozubce a rybí filety,které byly také moc mňam
Zkoušela jsem i vepřové řízky,ty se smažily trochu dýl a Hraška na nich zhořkla.Chce to kratší dobu smažení
Hraška už u nás dávno zdomácněla, ale s králíkem je to horší