Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 086 kJ / 1 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,48 g |
Tuky | 60,16 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 94,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do 3 l vody dáme očistěné kuře, přidáme kořenovou zeleninu a sůl.
Krok 2: Vše uvaříme, kuře vyjmeme a vývar procedíme.
Krok 3: Do přecezené polévky vložíme vařené vlasové nudle, nakrájené maso z kuřete, drobně krájenou šunku a natvrdo vařená, nakrájená vejce.
Krok 4: Vše krátce povaříme, případně dochutíme a můžeme podávat.
Zveřejněno 18. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Japonská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrol
Moje poznámka
Japonská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrol
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 12 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 13 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 13 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické palačinky
Vendeliin před 3 minutami
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 42 minutami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 2 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 11 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 12 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 12 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 12 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 12 hodinami
Jablkový perník
collins před 14 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 15 hodinami
Tématické fráze:
japonská kuchyně recepty,
japonská kuchařka,
japonské recepty,
recepty japonské kuchyně,
recepty japonská kuchyně,
japonska kureci polevka,
japonské moučníky,
japonská kuchyně,
recept na japonskou polévku,
japonská kuchyně - recepty,
japonske kuře,
japonský moučník,
recepty z japonska,
kuře po japonsku,
japonská kuchyně-recepty,
japonská nudlová polévka,
japonská kuchyně recept,
japonska polivka,
japonska veprova polevka,
japonská zeleninová polévka
Suroviny:
kuře,
zelenina kořenová,
šunka,
vejce,
nudle vlasové,
sůl
Komentáře (7)