Salát ze šruchy zelné, okurek a rajčat

magdalenka Kuchař: magdalenka

Saláty 4 názory

Suroviny

šrucha zelná - portulacea oleracea
okurky salátové
rajčata
sůl
citron
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V čistom prostredí nazbieranú šruchu namočíme do vody, umytú preberieme, zbavím tvrdých stoniek, prekrájame na menšie kúsky.

  2. Umyjeme a pokrájame uhorku aj paradajky.

  3. Suroviny s citom osolíme, pokvapkáme citrónom a zakvapneme olivovým olejom.

  4. Necháme v chlade odstáť.

Poznámka

Pomer základných surovín - každý podľa seba, ja obyčajne 1:1:1 (objemove).

Šrucha zelná je plevel v našich záhradách prakticky nezničiteľný. Je to superzdravá bylina.

https://www.bylinkyprovsechny.cz/byliny-kere-strom...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Salát ze šruchy zelné, okurek a rajčat

Tématické fráze: šrucha zelná recept recepty ze šrucha \"šrucha zelná\" salát rajčata okurek šrucha recepty jak vypadá šrucha šrucha zelná

Zapomněl/a jsem heslo