Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 419 kJ / 1 773 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 158,15 g | 
| Tuky | 92,74 g | 
| Vláknina | 16,10 g | 
| Cholesterol | 1,34 g | 
| Sodík | 2,24 g | 
| Sůl | 5,09 g | 
| Sacharidy | 70,84 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Brambory nakrájíme na drobné kostičky a povaříme je asi 5 minut.
	Krok 2: Scedíme a opečeme je dozlatova na směsi rozpáleného másla a oleje.
	Krok 3: Vyjmeme a na výpeku opečeme jemně nasekanou cibuli a kostičky nakrájeného masa.
	Krok 4: Opečeme, přidáme bylinkovou kostku, vrátíme opečené brambory, promícháme a případně dosolíme a dopepříme.
	Krok 5: Podáváme velmi horké - doprostřed porce uděláme důlek, který vyplníme syrovým žloutkem. Strávníci si ho sami zamíchají do pokrmu. Sypeme čerstvými bylinkami.
Zveřejněno 24. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Švédská pytt i panna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pggy
Moje poznámka
					
				
Švédská pytt i panna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pggy
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 36 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pitipana, 
						
						
							pyttipanna recept, 
						
						
							pyttipanna, 
						
						
							švédská jídla, 
						
						
							pitipana recept, 
						
						
							švédské národní jídlo, 
						
						
							pitti panna, 
						
						
							pytipana, 
						
						
							nejoblíbenější bylinkou ve švédsku, 
						
						
							pitipanna, 
						
						
							švédské pokrmy, 
						
						
							pittipana, 
						
						
							kuřecí pitipana, 
						
						
							švédské pyttipanna, 
						
						
							kuřecí pyttipanna, 
						
						
							pytt-i-panna, 
						
						
							recept pitipana, 
						
						
							švédská pana, 
						
						
							svedska masa, 
						
						
							recept pyttipanna
						
					
						Suroviny:
						
							maso pečené, 
						
						
							maso uzené, 
						
						
							brambory, 
						
						
							cibule, 
						
						
							máslo, 
						
						
							olej, 
						
						
							žloutek, 
						
						
							kostka bylinková, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							bylinky zelené
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (6)
Jinak fotečky nádherné a pokrm moc dobrý. Ve Švédsku to bylo jedno z mých nejoblíbenějších jídel.