Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 288 kJ / 1 981 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,65 g |
Tuky | 120,00 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,29 g |
Sacharidy | 33,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos s mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DXP
Moje poznámka
Losos s mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DXP
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 3 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 5 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 8 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 10 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 10 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 11 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
polreichovi recepty,
losos na mandlích,
polreichovi recepty losos,
losos na másle s mandlemi,
losos mandle,
polreich losos,
polreich,
polreichovy recepty,
polraichovy recepty,
losos recept,
chut lososa,
losos se sýrem a mandlemi,
losos pečený s mandlemi,
losos sýr mandle,
polreichovi recepty pstruh,
peceny losos s mandlemi,
losos recepty,
losos polreich,
losos mandle recept,
polreichovi recepty ryby
Suroviny:
losos,
máslo,
sýr ementál,
mandle,
petrželka,
sůl,
pepř
Komentáře (24)
Za "totáče" jsem nepříliž voné file(ne losos)upekl v troubě a poté zalil vajíčky se sýrem.(ajdam) Dá se přidat i česnek. Rekreanti ROH měli boule za ušima.
Na lososa bych použila maximálně mozzarellu, kvůli její nevýrazné chuti
a vaše zažívací potíže si řešte na gastroenterologii, ne tady, prosím